top desprenoi

Despre noi

Din 1992, STARO paseste cu eleganta pe scena pietei internationale atat pe directia de productie a tricotajelor cat si pe partea de confectionare a acestora, asigurand calitate la standarde maxime.
Atat colaborarile cu partenerii cat si cele cu clientii au reusit sa croiasca o rampa continua pentru imaginea STARO care a determinat exigenta sa pana in cel mai mic detaliu.
La fiecare colaborare au iesit pe podium noi orizonturi si provocari pe care STARO si-a dorit sa le contureze, astfel incat, de-a lungul anilor, compania si-a diversificat activitatea principala.

De la simplul tricot realizat din bumbac sau diferite amestecuri pana la provocatorul mohair si tricotul obtinut prin impletirea lambs wool-ului, sau jachete realizate din multiple tipuri de piele perforata, STARO si-a impletit devotamentul cu experienta partenerilor, investind atat in echipamente cat si in instruirea oamenilor care le manevreaza.
Standardele si trendurile impuse de societatea producatorilor mondiali nu reprezinta pentru STARO o provocare. Depasirea lor si stabilirea unui grad mai inalt de performanta, da.
Pentru STARO, complexitatea unei cereri, reprezinta astazi un act de respect.

 

Formular de contact

E-mail 
Subiect 
Nume 
Telefon 
Mesaj